Overnachten op het Vikingschip? 

Als je in een kano kunt slapen kan dat ook op een Vikingschip. Als ontwikkelingswerker heb ik wel op gekkere plekken geslapen.

T.o.v. de vorige overnachting is de dektent verbeterd: er zit nu een voorkant in en die kun je van binnenuit dichtrijgen. Als mede zeilmaker van het schip maak ik dat zelf. 

Eerlijk gezegd zag ik er wel een beetje tegenop want tijdens een nachtje proefslapen in de Wijkse haven was het toch wel koud. Thermo sokken gekocht. Wat ook helpt is als je met slaapzak en al een eind in de opbergzak van de dektent schuift. Niet koud gehad.


Het heeft wel wat als iedereen aan het eind van de dag in Muiden vertrekt richting Wijk bij Duurstede en ik samen met ons schip achterblijf. Drukte maakt plaats voor rust. Voel me ook thuis op ons schip. De braadpan van Thea hoort bij de vaste  uitrusting. Dus mocht je besluiten om het ook eens te proberen, dan is dat incl. diner. En wat te denken van het uitzicht?

Het Muiderslot na zonsondergang


Met de kippen ga ik op stok. 

Het geklots van het water tegen het zijboord klinkt als een slaapliedje. Wat ik het meest heb gemist? Ons kleine lieve rooie poesje uit Amsterdam dat zich ’s nachts in mijn knieholte nestelt. 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*