Sponsors

Zij die het Vikingschip mogelijk maakten

Een project als de herbouw van een Vikingschip op ware grootte kan niet gerealiseerd worden zonder de financiële en materiële steun van personen, bedrijven, instellingen, adoptiehouders en vooral enthousiaste vrijwilligers. De “Stichting Wijkse Projecten”, mocht zich gelukkig prijzen dat die voor dit grote project konden worden gevonden. Zij stelden de bouwers in staat om de investeringen te doen die benodigd zijn om het werk op de best mogelijke manier te doen. Iedereen is daar uiteraard de sponsors bijzonder dankbaar voor. Hieronder worden ze voor gesteld. Door op hun link te klikken komt u op hun websites of facebookpagina’s waar u kunt zien wat zij u zoal te bieden hebben.

Sub-Sponsors

Behalve de hoofdsponsors en subsidiegevers is er nog een categorie geldgevers die voor dit project belangrijk zijn en dat zijn de sub-sponsors. De bedragen die zij beschikbaar stelden zijn weliswaar iets minder groot dan de categorie hierboven maar ook van essentieel belang om dit project te kunnen bewerkstelligen. Graag vermelden wij hier een link zodat zij bij u bekend zijn.

Projectpartners

Iedereen zal begrijpen dat een project als de herbouw van een echt vikingschip niet door een partij alleen kon worden gedaan. Daar had je ook anderen bij nodig die op specifieke gebieden een bijzonder belangrijke bijdrage hebben geleverd. Daarom was voor dit project de samenwerking gezocht met een aantal partijen die het werk aan konden vullen. Degenen die ons geholpen hebben bij de realisatie van dit schip zijn: